Përshëndetje !
Këtu do ju shpjegojmë hapat se si mund të regjistroheni dhe te blini një produkt në GiftCard.al dhe të paguani porosinë tuaj në cdo pikë EasyPay Cash
1-Krijoni llogarine tuaj ne web-in tone ‘👤’ duke vendosur e-mail (Register) dhe Password ju vjen ne adresen tuaj te e-mail.

Tek fusha ku ju kërkohet Email Address duhet të vendosni një email tuajin ekzistues dhe që ju e keni në përdorim pasi në atë email do ju vij fjalkalimi juaj fillestar të cilin mund ta ndryshoni sapo të logoheni pas regjistrimit.

2- Hyni ne llogarine tuaj duke bere log in ‘👤’ me adresen e-mail dhe password qe ju ka ardhur ne email.
Pasi te logoheni me sukses ne llogarine tuaj ju do jeni ne gjendje te plotesoni te dhenat e llogarise tuaj, te ndryshoni fjalkalimin fillestar, te shtoni produkte ne shporte dhe te perfundoni porosine tuaj.

3-Zgjidhni kategorine qe deshironi te beni blerjen, p.sh. “Garena Free Fire” (per diamante ne lojen free fire) apo opsionin “Giftcard” (per iTunes, Playstation, Roblox, Netflix,etj).
Klikoni mbi imazhin e produktit qe deshironi te blini ose klikoni “Buy Now” per te proceduar direkt me blerjen e atij produkti.

4-Pasi te keni klikuar imazhin e produktit do ju shfaqet produkti dhe duhet te klikoni “Add to Cart” per ta shtuar ne shporten tuaj te produkteve qe kemi ne te djathen e ekranit.
Per te vazhduar mund te klikoni “View Cart” ose “CheckOut”(preferohet CheckOut) per te perfunduar sa me shpejt blerjen nese jeni te sigurt qe produkti qe keni ne shporte eshte ai qe ju duhet.

5- Vendosni te dhenat tuaja ( kerkohen vetem 1 here ne blerjen fillestare) dhe tek menyrat e pageses zgjidhni opsionin “Pay with EasyPay Cash”.
KUJDES : Te dhenat si Emer , Mbiemer , Email , Numer Tel duhet te jene te sakta qe te procedojme me porosine tuaj me sukses.

6-Pasi te keni klikuar butonin “PLACE ORDER” qe ju shfaqet poshte menyres se pageses do ju shfaqet QR CODE me te cilin duhet te paraqiteni prane cdo pike EasyPay per te kryer pagesen.
(KODI dhe QR Code jane te demtuara ne imazhin me poshte pasi modeli eshte thjesht per te ilustruar proceduren e pageses.)
SQARIM : Punonjesit e EasyPay nuk kane akses per te pare produktin qe ju po blini, ato shikojne vetem vleren dhe emrin e perfituesit qe ne kete rast eshte GiftCard.
Informacionet tuaja jane konfidenciale dhe ruhen nga ne vetem per procesin e porosise dhe asgje tjeter.

7- Pasi keni kryer pagesen, ju vjen produkti qe keni porositur ne adresen tuaj te e-mail.
Per cdo problem me porosine tuaj mund te na kontaktoni ne format tona te kontaktit qe jane ne website : https://giftcard.al
Faleminderit qe zgjodhet GiftCard !

×

Write to us for any ambiguities or problems.

×