Garena Free Fire – 530 Diamonds GLOBAL

Garena Free Fire – 530 Diamonds GLOBAL

1,000.00L 800.00L

or

Description

Si të shtoni Diamond në  Free Fire:

  1. Shkruani ID dhe Nickname tuaj  për Player .
  2. Kontrolloni dhe zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës.
  3. Pasi të keni bërë pagesa, Diamanti i Free Fire që keni blerë do t’i kreditohet menjëherë në llogarinë tuaj falas të Free Firet.
Free Fire – Battlegrounds është loja përfundimtare me revole për mbijetesë e disponueshme në celular. Çdo lojë 10-minutëshe ju vendos në një ishull të largët ku jeni përballë 50 lojtarëve të tjerë, të gjithë duke kërkuar mbijetesë. Lojtarët zgjedhin lirisht pikën e tyre të fillimit me parashutën e tyre dhe synojnë të qëndrojnë në zonën e sigurt për aq kohë sa të jetë e mundur. Drejtoni automjete për të eksploruar hartën e gjerë, për t’u fshehur në llogore, ose për t’u bërë të padukshëm duke u drejtuar nën bar. Pritë, shapkë, mbijetojnë, ka vetëm një qëllim: të mbijetojë.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Garena Free Fire – 530 Diamonds GLOBAL”

You've just added this product to the cart:

×